Tips per tornar a la rutina

Tornar a la rutina i recuperar o incorporar nous i millors hàbits pot ser difícil i sobretot si no sabem com començar! Us explico alguns tips uns tips essencials per al dia a dia:


1. Planifica els teus àpats amb antelació: això t’ajudarà a portar una dieta equilibrada. Prepara tuppers per dinar i emporta't fruita o fruits secs per menjar com a snack durant el dia.

2. El segon tip és fàcil: descansa! És molt important no oblidar que el descans és imprescindible per mantenir l'equilibri del nostre organisme. L’ideal és dormir entre 7 i 9 hores, en el cas dels adults, i evitar les pantalles abans d’anar al llit!

3. Si has begut alcohol durant les vacances, intenta reduir-lo o eliminar-lo ara. Canvia’l per l’aigua, que és la millor font d’hidratació i imprescindible per un bon funcionament del nostre organisme!

4. I per seguir al 100% un estil de vida saludable, és molt important incorporar-hi l’activitat física. Comença a entrenar poc a poc, escoltant el cos! El moviment és clau per mantenir un bon estat de salut i ara és el moment de reprendre aquelles activitats que més t’agraden.