3 idees de tuppers

Mantenir una alimentació equilibrada no ha de ser complicat, i amb una mica d’organització, pots gaudir de menjars deliciosos i nutritius durant tota la setmana. Aquí et compartim tres receptes de tuppers que no només són ràpides de preparar, sinó que a més estan plenes de sabor i beneficis per a la teva salut.

1. Tupper de rúcula, cigrons i formatge de cabra
Aquest primer tupper és una excel·lent combinació de vegetals frescos i proteïnes. Comencem amb una base de rúcula i cigrons, tots dos ingredients rics en fibra i nutrients. Per donar-li un toc de sabor especial, afegim albergínia rostida, pebrot escalivat (que aporta un gust fumat deliciós) i uns trossets de formatge de cabra, que equilibra perfectament el plat amb la seva textura cremosa i sabor suau. Una barreja irresistible i molt completa!

2. Tupper d’arròs, alvocat i tomàquet
El segon tupper té com a base rúcula i arròs integral, una combinació que t’aportarà energia sostinguda al llarg del dia gràcies als carbohidrats complexos de l’arròs. A sobre, afegim un mix fresc i acolorit d'alvocat, tomàquet i ceba morada. Aquests ingredients no només aporten frescor, sinó també greixos saludables i vitamines essencials. I com a toc especial, hi incloem tempeh macerat, una excel·lent font de proteïnes vegetals i amb un sabor deliciós que sorprendrà el teu paladar.

3. Tupper de patata, faves i ou dur
El nostre últim tupper és un plat més reconfortant, ideal per a aquells dies en què necessites alguna cosa més consistent. Utilitzem patata bullida com a base, que juntament amb faves i una selecció de verdures bullides (pots fer servir bròquil, pastanaga o les que prefereixis) crea un plat ple de nutrients. Per afegir una bona dosi de proteïnes, incloem un ou dur. Aquest tupper és un clàssic que mai falla, però segueix sent nutritiu i molt fàcil de preparar.

El toc final
Per amanir aquests tres tuppers, optem per un rajolí d'oli d’oliva verge extra, que a més de ser un superaliment, donarà un sabor deliciós a tots els teus ingredients. I com a toc cruixent i saludable, hi afegim llavors de carbassa, una fantàstica font de magnesi, zinc i antioxidants.

I ja està! Tres tuppers fàcils, saludables i deliciosos perquè gaudeixis de menjars equilibrats i plens de sabor en qualsevol moment. No t’oblidis de portar-los amb tu i sorprendre tothom a la feina!